Nová doména, Nový Design, Nové posily, Nové aktualizace, Informace o webové stránce.

11.11.2009 11:31

Nová doména

A je to tady, nová doména pro naše webové stránky je aktivována ... už nemusíte psát ten dlouhý název ale stačí jen zadat www.asct.cz jak jednoduše a krásně to zní. 

Nový Design

S nástupem nové domény nastupuje i nový Design sepsaný v CSS a tak doufáme že se vám bude líbit. Je upraven a samotný přehled by měl být pro vás jednoduší. Na barevném schématu a Designu budeme nadále pracovat.

Nové posily

I když jsme stále malá a méně významná překladatelská skupina .. máme ohlasy a podpory od spousty lidí. Někteří lidé jsou i natolik šílení a rádi by se k nám přidali k překladu animovaných seriálů. My takové lidi potřebujeme a uvítáme je. Proto počítejte se zvětšením týmu.

Nové aktualizace

Momentálně pracujeme na překladech a časování titulků. Stále nám toho hodně chybí, budeme dělat vše co je v našich silách abychom do konce týdne měli vše hotové ... hodně to vázne u enkodéra kvůli časovému zatížení jež postihuje každého z nás. Kvůli tomu že je v týmu jeden enkóder na 5 anime tak to jde pomaleji než jsme čekali. Do konce týdnu by měli být doplněni všechny díly které by měli odpovídat ...

Informace o webové stránce

Webová stránka běží na systému Webnode, který již běží jak má.  Nečekáme v budoucnu další výpadky stránek.

Zpět