Očekávaná Aktualizace

14.07.2009 23:14

Ohayo Mina!

A je to tady ... jak byl ořečeno je tu Hardsub Aktualizace.

A co přibilo :

  • Love Hina 7 díl
  • Elfen Lied 1 díl - Karaoke doplníme ve 2 verzi nebo až v 2 díle.
  • KimiKiss Pure Rouge 2 díl

Tímto jsme neskončili .. krom Wallpaperů také na stránce přibívají recenze a budou stále aktualizovány. Aktualizace webu by měli probíhat deně  a měli by jste tu vždy najít něco nového. Taky oznamuji že nás opuští Darness - halvní překladač Anime Rental Magica ... kvůli časové zátěži se nedokáže věnovat překaldu.

 

Hardsub a co dál?

Mám zde ohlášení ohledně Hardsubu. Jak víte naše vydavání HS není momentálně stereotypní a koncem týdne by měl být nastolen harmonogram díky kterému se budeme řídit (Měli by to být 2-3 Anime týdně + Fullmetal alchemist (což mě připomíná že 15 díl se prozatím zdrží a bude nejspíš až zítra nejhůř ve čtvrtek kvůli novému časování).

Bohužel .. máme jen dva encódery a ani oni nejsou roboti. K tomu oba mají práci. Ne každý může mít 2 měsíce prázdniny. Máme spousty přeložených dílů a anime, jen nestíháme s Enkódem (I když nestíháme .. Encódery zatím nehledáme).

Dále se pomalu dávají do kupy Sekce : Překlad, Odkazy a časté dotazy (Bohužel to jde pomalu)

Nová Korekce a jak to sní bude.

Chci mezi našemi řadami přivítat novou Korektůru je to Yuki Kaze-san a s polu se Skarabem nám zajistí bezchybné titulky (Kdybych taky měl někoho kdo mě bude přepisovat chyby v mém vlastním textu). Děkuji ... 
 Také mohu s radsotí říci že byla zajištěna komunikace mezi korekcí a enkódem. Takže jedeme bez zdržování a dlouhého čekání.

Zpět